Bronzen beeld voor goede doel.

 

BRONZEN beeld voor “School of our Dreams” in Vynnyky- 2014.

Bron: Gemeentenieuws 19 maart 2014

Om geld in te zamelen voor de schoolkinderen van de “SCHOOL OF OUR DREAMS” in Vynnyky – Oekraïne is er tijdens de LENTE KRIEBELS op zondag 23 maart 2014 op het terrein van de PKN kerk te Angeren een markt gehouden worden van 12.00 – 17.00 uur.

De ZWO-commissie Oost-Betuwe (een regionale commissie voor zending, ontwikkelingshulp en werelddiaconaat) heeft het project Vynnyky  geadopteerd en zamelt geld in voor dit goede doel: de kansarme kinderen van Vynnyky.

Rita Oostendorp, winnares van de Mieke Bles Kunstprijs 2012 en ZWO-commissielid, maakte voor dit doel een beeld, een bronzen “DREAM-RING” en heeft de opbrengst hiervan geschonken aan het project. Het beeld staat symbool voor de verbondenheid met de kansarme kinderen van de “SCHOOL OF OUR DREAMS”.

 

 

beeld voor "School of our Dreams" Vynnyky

bronzen beeld voor het goede doel “School of our Dreams” in Vynnyky,

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BRONZEN beeld voor “FEDEME” – School voor gehandicapte kinderen in Kameroen – 2012

Bron:  Gemeentenieuws 29 augustus 2012

 

Symboliek beeld: verbondenheid tussen mensen, hout als levensbron, als beschutting en bescherming. De sokkel symboliseert een deel van de aarde, waarop wij met elkaar leven. Geïnspireerd door ZWO – project FEDEME / AFRIKA.

Dit beeld wordt geschonken door Atelier de Jutteakker aan de ZWO-commissie Oost Betuwe en komt ten goede aan het ZWO-project 2011-2012 “FEDEME” en de school “Le Cameleon” in Kameroen.

Bronzen beeld FEDEME.Het beeld staat symbool voor de verbondenheid tussen mensen hier en in Kameroen en geeft beschutting en bescherming

Beeld voor goede doel- School “Le Cameleon”in Kameroen- Afrika.

Er vindt een verkoop plaats van deelnamebewijzen loting (10 Euro per stuk) tijdens de zomerexpositie in Protestantse Kerk Gendt .

Op 26 augustus 2012 vindt de trekking plaats en komt de opbrengst van dit beeld (rechtstreeks via Kerk in Actie) ten goede aan “FEDEME” en haar school “Le Cameleon” in Kameroen. Voor meer info kunt U gebruik maken van het contactformulier.

Rita Oostendorp, ZWO-commissielid,  maakte voor dit doel een bronzen beeld “FEDEME” en heeft de opbrengst hiervan via KIA geschonken aan de school in Kameroen.

Het beeld staat symbool voor de verbondenheid tussen mensen hier en in Kameroen en geeft  beschutting en bescherming
 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *